Tietoa minusta

#juttajärkkää

Hei, olen Jutta. Olen ammattijärjestäjä, luokanopettaja, intohimoinen sisustaja ja perheenäiti.

Kiinnostukseni sisustukseen ja järjestämiseen heräsi omakotitalon rakennusprojektin myötä. Kun kierrätyslöytöjä alkoi kertyä ja oma tyyli selkiytyä, löysin myös kipinän tarttua muutosta toiseen avaamattomina lojuviin laatikoihin ja ruuhkavuosien aikana kaappeihin kertyneisiin rojuröykkiöihin.

Kaappi ja laatikko kerrallaan aloin raivata, järjestellä kotiani. Vaikka luopuminen tuntui aluksi vaikealta, tunsin voimakkaan vapautumisen ja helpotuksen tunteen päästessäni tavara kerrallaan eroon turhasta. Kotiini tuli vähitellen uutta tilaa, jossa meille rakkaimmat esineet pääsivät esiin. Huomasin, että olen oikeastaan aina nauttinut siitä, että tavaroilla on omat paikkansa. Pölypalleroita siedän, ajelehtivia tavaroita en.

Syksyllä 2020 kävin Anne te Velde-Luoman ammattijärjestäjäkoulutuksen. Opinnot vahvistivat entisestään tahtoani auttaa myös muita heidän kotiensa ja työpaikkojensa järjestämisessä. Ymmärsin, miten tavarapaljous, epäjärjestys ja kotihäpeä saattavat syödä energiaamme. Haluan, että mahdollisimman moni voi kokea järjestämisen voimaannuttavan tunteen.

Työssäni ammattijärjestäjänä tärkeää on luottamus, yhteistyö ja aito vuorovaikutus asiakkaan kanssa. Kunnioitan sitä, että jokainen koti on asujansa näköinen. Tavoitteenani on yhdessä asiakkaan kanssa luoda viihtyisiä ja toimivia tiloja sekä kestäviä ratkaisuja, jotka lisäävät hyvinvointia. 

Minimalistia minusta ei järjestämisen ja karsimisen myötä ole tullut – eikä sinustakaan tarvitse tulla. Olipa tarpeesi siis iso tai pieni, pursuava vaatekaappi, vuosikymmenten varrella täyttynyt autotalli tai keittiö, josta ei koskaan löydy mitään, kaikki voi järjestyä. Mitä jos tavarat löytäisivätkin paikoilleen? 

Tervetuloa matkalle järjestämisen maailmaan.

Jutta

Seuraa @paikalleen -Instagram tiliä

Halutessasi seuraa tyylikästä
@unelmientalojakoti – Instagram tiliä

Seuraa omaa tiliäni @jutta.sofia Instagramissa, jos haluat inspiroitua sisustuksesta ja kierrätyslöydöistä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: