Asiakaskokemuksia

”Aina, kun avaan vaatehuoneen oven, tulee hyvä mieli. Kaikki on järjestyksessä ja vaatteet löytyvät helposti. Turha krääsä on poissa.”

”Jälleen tyytyväisyys loistaa silmissäni avatessani liinavaate-/ käsi-/ kylpypyyhekaapit, kun on ammattijärjestäjän avulla saatu järjestys toimivaksi sekä esteettiseksi. 🌹🌹Ruusuja hänelle!!”

Huh, huh mikä sotku ennen👎mutta jälkeen ammattijärjestäjän Wau, Wau ihana…❤ KIITOS!

”Järjestely sujui todella rivakasti ja ammattimaisella otteella. En olisi uskonut, että muutamassa tunnissa saa niin paljon aikaan! Järjestelyssä otettiin huomioon sekä käytännöllisyys että visuaalisuus, mikä mielestäni auttaa ylläpitämään järjestystä. Samalla sain huikeita vinkkejä asunnon muihin ongelmakohtiin. En voi muuta, kun lämpimästi suositella!”

”Tehokasta ja nopeaa toimintaa. Jutta teki, mitä lupasi. Vei turhat tavarat pois ja laittoi paikat järjestykseen. Olimme tosi tyytyväisiä.”

Lapsen huoneen järjestely, suuresta kaaoksesta huolimatta, sujui, kuin tanssi. Samassa huoneessa joudutaan pyörittämään myös pyykkihuoltoa asunnon pienen koon vuoksi. Järjestelyn seurauksena sulassa sovussa ovat äidin juhlavaatteet, taaperon vaatteet, liinavaatteet, askartelutarvikkeet ja osa taaperon leluistakin löysi jo paikkansa omasta huoneesta olohuoneen sijaan. Järkevällä suunnittelulla kaikki tavarat on paikoillaan käyttötarkoituksen mukaan. Vaikka paljon ei ollut pois heitettävää, tuntuu kuin tilaa olisi kaapeissa tuplasti enemmän! Ammattilaisen silmä löytää kaikelle heti järkevän paikan eikä paljosta tarvitse aina luopua. Vahva suositus Jutan ammattitaidolle!💚 Ainakin itse tiedän, keneen otan yhteyttä, jos joskus on muutto edessä!😊

%d bloggaajaa tykkää tästä: